Hurrá úszni tanulok - vélemények
Rólam

Vélemények

Olvassa el tanítványaink illetve szüleik véleményét a nálunk töltött időről. Szívesen vesszük és megjelentetjük, ha Önnek is van véleménye. Írja meg nekünk. Előre is köszönjük!
Résztvevőink mondták

Én is a hurrausznitanulok.hu-val tanultam meg úszni!

Gyerekeim unszolására adtam be aderekam és vágtam bele az úszás tanulásába negyvenes éveim közepén. Gabit sok hasonló korú sorstárs véleményének begyűjtése után kértem meg az oktatásra. Nemcsalódtam az előttem szólókban: Gabi kedves, jó fej, türelmes, de határozott oktató. Öt úszás óra után a “medence közepéig kifulladásig kapálózom”-ból, máraszabályos mellúszás lett és az “én aztán tuti nem fekszem a hátamra a vízen”- ből szépen alakuló hátúszás. Számomra is hihetetlen! Mindenkinek szívből ajánlom őt és a módszerét.
image_50400001
Brigi

Most ébredtem rá arra, hogy ideje lenne választani olyan sportot, amit rendszeresen gyakorolhatok. Az úszás mellett döntöttem.

Mivel nem tudtam úszni, az interneten kutakodtam tanfolyam után. Már az első óra után éreztem, hogy Gabi az az edző, oktató aki meg fog tanítani engem. Az órák nagyon mozgalmasak voltak, kellemes, vidám hangulatban teltek. Gabriella nagyon nagy szaktudással pszichológiai érzékkel, személyre szabottan oktat, ezért minden órára örömmel mentem. Alig vártam a következőt. Büszke vagyok, hogy megtanultam szépen, szabályosan úszni. Ezúton szeretném megköszönni Gabriella örökös biztatását és kedvességét, hálás vagyok érte.

Óráit mindenkinek ajánlom. Felnőttek se féljenek, nincs lehetetlen, mindenki képes elsajátítani az úszás tudást.

szenegeto_csilla
Szénégető Csilla

Gyógytornászom tanácsára kerestem úszásoktatást és szerencsére ráakadtam Gabira.

"Sok izületi gyulladással küzdök és már néhány alkalom után csökkentek a fájdalmaim és újra élménnyé vált számomra a mozgás, sőt, olyan mozgásformákat is meg tudok csinálni, amelyekről azt hittem, soha nem fognak újra menni. Az órák nagyon jó hangulatúak, egyre szebben és egyre többet tudok úszni. Célom, hogy önállóan is helyesen, hatékonyan tudjak úszni és hogy ez a sport részévé váljon az életemnek. Gabi nagyon jó fej, ha vele úszhatsz, nyert ügyed van"

pinter_krisztina
Pintér Krisztina

Nem vagyok egyszerű eset, de Gabi rendkívül türelmes hozzám.

"Nem siettem el, 43 évesen döntöttem úgy, hogy megtanulok úszni. Ma volt a tizedik órám és már ötödik órája mély vízben nyomom a métereket.

Nem vagyok egyszerű eset, de Gabi rendkívül türelmes hozzám, és ez nagyon sokat jelent a tanulásban. Pár órája még el sem tudtam képzelni, hogy kell fent maradni a víz felszínén, most meg úgy repdesek az örömtől, hogy el se hiszem. Köszönöm Gabi!!!"

Viszkok-Andrs
Viszkok András

Már évek óta rendszeresen úsztam mellen, de csak orrcsipesszel 🙁 . Célom volt, hogy megtanuljam orromon fújni a levegőt valamint megtanuljak gyorson, háton is úszni.

Gabi a felnőtt csoportban olyan feladatokat adott, amik kihívást jelentettek számomra és mire az első 10 alkalmas bérletem lejárt, azt vettem észre, hogy már nem csak gyors és hátúszni, de pillangózni is tudok. Azóta stílusjavításra és edzésre járok Gabihoz, hogy a Balaton-átúszást minél jobb időeredménnyel tudjam teljesíteni.

Gabi kedves, türelmes és nagyon hatékonyan tanít, a kezdők is gyorsan megtanulnak nála úszni. Nem tudom, hogy csinálja, de valóban mindenkire odafigyel, mindenkinek olyan feladatot ad, amit meg tud csinálni és amivel gyorsan fejlődik. Ezért gyakran ajánlom őt az ismerőseimnek, úszni tudóknak is, mert a stílusjavítás mindenkinek hasznára válik.

m.eva
Mészöly Éva

Orvosi javaslatra 57 évesen kezdtem úszni tanulni és soha nem hittem, hogy szinte pár óra alatt még a mély vizes medencét is átúszom.

Köszönet és hála Owolabi Gabriellának, aki türelmével, biztatásával és szakmai hozzáértésével segített ezen az úton. Fantasztikus érzés, hogy már nem fáj és nem megterhelő számomra a sportolás.

A vízben teljesen el tudok lazulni. Ha szeretne megtanulni Ön is, hát nyugodtan forduljon Gabriellához. Hurrá, tanuljon meg Ön is úszni!

Horvth-Erzsi
Nagy Erzsébet

Január elején írattam be 6 éves unokámat Gabriellához, miután már többször is vett részt máshol többhetes csoportos oktatáson, de karúszó nélkül még így sem tudott úszni.

Gabriella azonban csodát tett a gyerekkel. Mindösszesen 4 napos egyéni foglalkozás után minden segédeszköz nélkül végig úszta háton a tanmedencét hosszában, ahol egyébként nem ér le a lába.

Nagyon megkedvelte Gabriellát és örömmel ment edzésre minden alkalommal. Sajnos külföldön él, de ha újra itthon lesz, már várja, hogy újra mehessen folytatni az úszás tanulást.

Lola
Langmár Andrásné
Nagymama

60+ nők: Barabás Kati, Győrik Ilona, Hóma Teréz, Füstös Magda

A 60-as éveinkben járunk, és csak most vettük a bátorságot, hogy megpróbáljunk megtanulni úszni. Owolabi Gabi vállalta az oktatásunkat, nagy örömünkre!

Köszönjük az eredményes oktatást, a türelmét, szigorát és biztatását.

Gabi segítségével odáig jutottunk, hogy ma már élvezzük a vizet, az úszást. Az egészségi állapotunk jelentősen javult ezalatt az idő alatt. Nagy eredmény ez számunkra!

További jó munkát kívánunk! Köszönjük!

60plusz
60 + nők

Szakorvosi tanácsára kezdtem el keresni a lehetőséget és így találtam rá a hurrausznitanulok.hu weboldalra. Jó választás volt!

Gabi az oktatásokon türelemmel, következetesen segített mindenben. Magamtól, még ennyit sem vártam. A 11. óra végére elmondhatom, hogy félelmemet leküzdve bátran úszok a mély vízben háton és mellen. Már csak a gyorsaságomat kell fejleszteni. Ajánlom mindenkinek Gabi metodikáját, hatékony módszer!

Elmúltam ötven éves, de soha nem késő!

takacs_ilona
Takács Ilona

Pár héttel ezelőtt döntöttem úgy, hogy két fiammal együtt hárman jelentkezünk egyéni oktatásra Gabriellához, hátha megoldja a problémánkat.

Családunkat előtte, beleértve engemet is félelem kerülgetett a vizes közegben való megmaradás miatt. Az ötödikes Bálintunkat 4 év iskolai úszásoktatás során sem sikerült megtanítani úszni, még a kisvízben sem. Kisebbik 8 éves Gergő fiam pedig a hiszti határát súrolva volt csak hajlandó bejönni a vízbe.

Gabival hihetetlen, de pár alkalom elteltével odáig jutottunk, hogy teljes biztonsággal és szépen úszunk mindhárman a mély vízben több úszásnemben is. Már nekem is oldódni kezd a mély víztől való félelmem, sikerélményem van és a 33-as medencét megállás nélkül úszom végig. Egyedül Gergőnek van még több időre szüksége gyakorolni, lévén, hogy utálja a hideg vizet, így nehezebben szokja meg azt.

Örülök, hogy rátaláltunk Gabira, ősszel biztosan folytatjuk, köszönjük

ildiko
Ildikó

Azért jelentkeztem stílusjavításra, hogy szebben és hatékonyabban tudjak úszni. Az órák alatt lépésről lépésre javítottunk a technikámon.

10 alkalom után elmondhatom, hogy 4-500 méter helyett már 1200-1500 métert tudok leúszni.

Az órák nagyon jó hangulatúak, nagyon jó a társaság, Gabi mindenkivel külön-külön is foglalkozik. Az elmúlt héten vásároltam meg a következő 10 alkalomra szóló bérletet, hogy tovább javuljak és azért, hogy kihúzhassam a bakancslistámról a pillangó úszás megtanulását is.

toth_roland
Tóth Roland

Az interneten találtam rá Gabira hosszas keresgélés után. Csupán a helyes úszás stílus megtanulása és pár kiló leadása volt a cél.

Másfél hónap elteltével már 9 kg-ot le is adtam.

De ennél is sokkal többet kaptam ettől a csapattól.

Az oktatás menete számomra biztonságot jelent, gyors és lendületes. Két hónap alatt teljesen kijavítottuk eddigi stílusomat, megtanultunk új úszásnemeket és külön öröm számomra, hogy a többiekkel együtt élvezhetem az edzés végén lévő labdajátékot.

Remélem nyáron a Balaton Öböl átúszásán teljesíteni tudom a távot.

horvath_attila
Horváth Attila

Emma két és fél éve jár Gabihoz úszni. Amikor Gabihoz került, két úszásnemben már tudott többé-kevésbé úszni, de a valódi vízbiztonságot, helyes technikát Gabival sajátította el.

A mellúszást is tőle tanulta, sőt legutóbb már a pillangó alapjait gyakorolták.

Érzékeny kislány lévén fontos számára az oktató személye, Gabi kedvessége nagyon ösztönzőleg hat rá.

Strandon már többször kérdezték, hol tanult meg a kislány ilyen jól úszni, ilyenkor mindig lelkesen ajánlom Gabit

emma
Wágner Éva

Gyermekeim 6 illetve 4 évesek. Mivel nyaranta sok időt töltünk a Balatonon, ezért számunkra nagyon fontos, hogy a gyerekek minél hamarabb megtanuljanak úszni.

Ez önmagában véve egyszerűen hangzik, de

mind a kettő annyira félt a víztől, hogy már az egyszerű hajmosás is sikoltozásba fulladt. (Be kellett csukni még nyáron is az ablakokat, mert az egész utca hallotta, hogy nálunk hajmosás van.)

Eleinte úszótáborral próbálkoztam több-kevesebb sikerrel. Tavaly nyáron Gabriella táborába mentek a kamaraerdőbe mind a ketten, ahol 2 hét után már le mertek bukni a víz alá. Ezen fellelkesedve októbertől a gyorsabb fejlődés érdekében Gabihoz hordtam őket hetente 1x magánórára.

Decemberre mindkettő "fent maradt" a mély vízben is, nem félnek, a nagyobbik 15 métert folyamatosan, a kicsi 5-7 métert egyedül, több úszásnemben is leúszik.

Kedvenc játékuk a kincskeresés mely a 2 méter mély medence aljáról a bedobott játékok felhozása. Ha így haladnak, akkor idén nyáron már nekem is nyaralás lesz a Balatonon 🙂 nem csak a lépcső szélén való üldögélés.....

IMG_4103
Lengyel Mária
Kisfiammal 4 éves kora óta járunk Gabi nénihez, aki rögtön az első órák után elérte, hogy a korábban hajmosás fóbiás gyerkőc igazi vízimádóvá váljon. Azóta nemhogy a strandolás vagy a mélyvízi lubickolás, vízbe ugrás, víz alá merülés nem gond, de a hajmosás sem Már a testvére is, aki még csak 3 éves is élvezi az úszó órákat. Köszönjük Gabi!!!!!!!!!!
IMG_45991
Perneczky Ágnes

Amikor Gabriellához fordultam, a célom az volt, hogy olyan helyre és olyan valakihez járjunk végre úszni, ahol a gyerekek meg is tanulnak (bármilyen meglepő 🙂 :). Korábban évekig jártak úszni szinte nulla eredménnyel. Gabriellánál ez az elejétől másképp volt és a 9. alkalom után végigúszták a 33-as medence teljes hosszát.

Minden alkalommal várják az úszásórát, szívesen mennek az uszodába.

Megszerették és nekem ez a legfontosabb. További célom, hogy megbízhatóan tudjanak úszni természetes vízben is.

IMG_4002
Balla Tamás

Bence korábban már járt a Happy Summer Nyári Gyerektábor által szervezett úszótáborba, melyet Owolabi Gabriella vezet. Ezért jött az ötlet, hogy év közben is járhatnánk kedvenc Gabi néninkhez úszni Törökbálintra. Az elkötelezettség töretlen. A fejlődés pedig nagyon látványos.

Négy hónapja kezdtük a heti 2x1 alkalmas edzéseket és nagyon sokat javult Bence technikája mind a 3 úszásnemben. Emellett pedig fejest is megtanult ugrani és már lelkesen tanulja a pillangó úszást is. Az pedig külön motiváció, hogy "egy medencében úszhat" új példaképével Cseh Lacival, akivel néha még személyesen is összetalálkozhat az uszodában.

rigo_bence
Szécsényi Beatrix

Mindkét fiúnk Olivér (5 éves) és Jamie (3 éves) három hónapja kezdett el úszni Gabi nénivel, akit nagyon hamar megkedveltek. Olivérnek már volt némi tapasztalata a vizzel, de úszni még ő sem tudott, Kezdésnél Gabi néni emlitette, hogy 3 hónap múlva a fiúk már úszni fognak, de ha őszinte szeretnék lenni én kicsit szkeptikus voltam.

Elkezdtük a tanfolyamot, és Jamie harmadik óra után magátol közölte, hogy neki már nem kell karúszó a méyl vízben sem...hamar megkedvelte a vizet. Az órák boldogan telnek, és a gyerekek szemlátomást élvezik, hogy óráról órára ügyesebbek! Gabi néni segitségével Olivér 3 hónap alatt úgy megtanult úszni, hogy 2. lett a Mikulás kupán, ami számunkra egy óriási teljesitmény, hiszen élete első versenye volt! Jamie szintén nagyon sokat fejlődött, és ügyesen úszik viz alatt is! Számomra, mint szülő az a legfontosabb, hogy érezzem, hogy a gyerekeim szívesen járnak sportolni és sikereket érnek el benne és ezt legfőképp Gabi néninek köszönhetjük.

Maximálisan meg vagyunk elégedve 🙂

bonnay
Bonnay Eszter

Gabriella által végzett oktatással nagyon elégedettek vagyunk. A tények önmagukért beszélnek. Fiam, Marcell 2 hónap alatt megtanulta a gyors- és hátúszást, elkezdték a mellúszást, már csak csiszolni kell a technikán.

Erre legjobb bizonyíték a Mikulás kupán való jó szereplése. Októberben még senki nem gondolta, hogy ilyen hamar "mélyvizes, nagymedencés versenyen" indulhat. Ez meghatározó élmény volt számára.

Kislányom Blanka csupán lubickolni szeretett a vízben, mást nem. Őt is Gabi néni hamar hozzászoktatta a vízhez és azonnal elkezdték a hát- és gyors úszás alapjait. Szerintem jól haladnak, és bárkinek ajánlhatom, mert az 5-6 főből álló kisebb csoportban lehet a leggyorsabban megtanulni az úszásnemeket. A tavaszi versenyen minden bizonnyal már ő is indulni fog 🙂 🙂 🙂

nagy_csaba
Nagy Csaba

Pepe fiúnk évekig sírt a hajmosásnál, és nem bírta elviselni, ha fürdéskor víz fröccsent az arcára. Sokáig kerestük számára a megfelelő úszó tanfolyamot.

Amikor megtaláltuk Gabi nénit, nem is reméltük, hogy három hónap után Pepe a mély vízben fog úszkálni boldogan és felszabadultan. A fiunkkal csodát tett, amit ezúton is hálásan köszönünk.

Pepe szavai szerint:

"Nagyon, nagyon jól érzem magamat ott! A legjobban a döglött hal tetszik nekem."

bencs_edina
Balogh Péter
Mindenkinek ajánlom ezt a fajta oktatási módszert Gabriellánál, akinek nem mindegy, hogy hány alkalommal viszi és hozza a gyermekét (unokáját) az uszodába. Így lehet igazán gyorsan fejlődni. Három hónapja iratkoztunk be Gabriellához kiscsoportos úszás oktatásra. Mindkét unokám az első órákon nagyon félt, alig akarták megcsinálni a feladatokat, néha teljesen megtagadták azt, sítrak is, mert azonnal a tanmedence mély víz részében tanultak, ahol nem ért le a lábuk. Ám pár óra elteltével csoda történt. Rendkívül türelemmel Gabriella rávezette őket, hogy ne féljenek. Mára már a nagy medencében ugrálnak és úsznak is karúszó és minden segédeszköz nélkül. Hihetetlen számomra, hogy ilyen hamar meg lehet szerettetni az úszást. Sikerélményük van. Rövid idő alatt lett abszolút víz biztonságuk.
szodenyi_sari_nagyi
Szödényi Sári
nagyi
Elhatároztam, végre felnőttként meg tanulok úszni. Gabriellára az interneten találtam rá, mikor oktatót kerestem és már elsőre szimpatikus volt. Előtte valósággal féltem a víz tetejére felfeküdni, de olyan türelemmel mutatta a gyakorlatokat, hogy most az 5. óra végén már egyáltalán nem félek és már végig tudtam úszni a medencét háton kézzel-lábbal. Ez nagyon pozitív élmény volt számomra. Bízom benne, hogy mielőbb megtanulok úszni és párommal mehetek majd a mély vízbe is. Gabriella nagyon jó és türelmes oktató, csak ajánlani tudom, sajnálom, hogy nem előbb találtam rá!
IMG_2526
Turza Veronika
A tanfolyamnak és a kiváló úszó oktatónak - Owolabi Gabriellának - hála, ma már három úszásnemben magabiztosan és örömmel tudok úszni. A tanfolyam előtt minimálisan tudtam úszni, de rossz technikával és bizonytalanul. A tíz alkalom alatt elsajátítottuk a mozdulatok elméletét, majd változatos feladatokkal, elemenként begyakoroltuk azokat. A tanfolyam kis létszámú és az órák mindig jó hangulatban, kellemes, modern környezetben folynak. Minden résztvevő folyamatos instrukciókat és visszajelzéseket kap, ezzel is elősegítve az intenzív haladást. Maximálisan elégedett vagyok a tanfolyammal, így bátran ajánlom mindenkinek, aki még nem tud úszni, vagy nem biztos tudásában.
DSC02042
Kőműves Péter

Úszásoktatás

hétköznap és szombatonként

mélyvíz kezdőknek, haladóknak stílusjavítással
tanmedencés edzések kezdőknek, haladóknak

 • Kiscsoportos foglalkozások
 • Úszásoktatás gyerekeknek
 • Úszásoktatás felnőtteknek
 • Stílusjavítás, kondicionáló edzések
 • Versenyekre való felkészítés

Egyéni úszásoktatás

minden nap időpont egyeztetés telefonon

 • Egyéni igények alapján
 • Gyors tanulási folyamattal
 • Egyedül vagy maximum 2-3 fős foglalkozás esetén az uszodai sávot összesen csak maximum 1-3 tanítvány veheti igénybe

* gyerekeknek – felnőtteknek egyaránt

Rendezvényszervezés

időpont egyeztetés telefonon

 • Vizes játszótér – szülinapi buli
 • Pancsolós játékok
 • Medencés buli
 • 10 fő felett kedvezmény!

Sport a város szélén, az MLSZ Székház melletti Sportkomplexumban.

Metró végállomástól, az Etele tértől csupán pár buszmegállónyira található. Kellemes környezetben sportolhat. Egy beltéri tanmedencével és egy kültéri (télen dupla falu sátorral védett) 33-as medencével rendelkezik. A bel térben 2 db jakuzzi és 2 féle szauna található, mely teljes kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

Árak

Csoportos gyermek tanmedencés tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt tanmedencés tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Csoportos gyermek mélyvízes tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt mélyvízes tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Egyéni
oktatás

13.000 Ft / alkalom

A fenti árak tartalmazzák a belépőt, a pályabérleti és oktatási díjat, valamint a jakuzzi és a szauna használatát.

A PARKOLÁS INGYENES!

Jelentkezzen most úszásoktatásra!