Úszásoktatás

Úszásoktatás gyerekeknek

Újbuda úszásoktatás keretében egész éven át várjuk a kezdő és haladó úszókat.

Ha már 4 éves lett a gyermeked, ideje elkezdeni minél előbb az úszás tanulását. Sőt, akár sportosabb és mozgékonyabb 3 éves elmúlt lurkók is jöhetnek mini csoportjainkba. Nem kell elérned az átlagos magasságodat sem, mi várunk szeretettel. Úgysem fog leérni a lábad, igy mindenképpen karúszóval fogod kezdeni a tanulást.

Ha közeledben van a Sport11 sportuszoda Újbudán, akkor ez az a hely, ahova mindenképpen el kell jönnöd. Az siker élmény nem fog váratni magára.

A célunk az, hogy az oktatás során legalább egy úszásnemet mindenki tökéletesen elsajátítson. Erre garanciát is vállalunk, hiszen aki a 10 óra alatt nem tanul meg úszni, annak a tanfolyam teljes vételárát visszatérítjük!

A gyerekek általában bátrabbak, ezért velük különböző eszközök segítségével már az első órán is lehet a tanulást a mély vízben kezdeni. Az úszni nem tudó felnőttek azonban gyakran félnek a víztől, ezért az ő esetükben az oktatás a tanmedencében kezdődik, és csak a vízhez szoktatás és az alapvető mozdulatok elsajátítása után megyünk át a mélyvizes medencébe.

Az alábbiakban összegyűjtöttük, melyek azok a lépések, amiken minden úszni tanuló végigmegy az oktatás során.

TANULJON ÚSZNI GYERMEKED!

Miért?

  • mert ebben a korban a legfogékonyabbak a gyerekek
  • képes már nem csak játszani a vízben, hanem kis odafigyeléssel végre tudja hajtani a játékos, könnyed feladatokat
    az iskolába kerüléskor már biztonságban tud úszni, igy megelőzheti, hogy őt kicikizzék, mert nem tud úszni
  • mozgáskoordinációt ebben a korban legkönnyebb javítani, korrigálni
  • az új társakkal együtt való úszás felkészíti őt az iskolai közös munkára.
    Aki tud úszni, jobban élvezi a strandolás és a víz nyújtotta örömöket. Az úszás nem tartozik a legnehezebben elsajátítható mozgások közé, ezért a látszólag kevésbé ügyesek is meg tudják tanulni. A gyerekek az úszás révén fegyelmezettebbek, kitartóbbak és bátrabbak lesznek.

Nálunk az a cél, hogy minden foglalkozás alkalmával sikerélményt szerezzenek, jókedvűen és önfeledten hajtsák végre a feladatokat. Ennek érdekében az oktatást játékos feladatokkal színesítjük. Az ebből a sikerélményből fakadó öröm lesz egy olyan kapocs az oktató és a tanítvány között, ami kedvező alapot teremt a további munkához és az úszás megszerettetéséhez.

További követelmény még, hogy a tanulók bízzanak az oktatóban. Kellő bizalom nélkül a gyerekek nem lesznek képesek a gyakorlatokat megfelelő hatékonysággal elvégezni, ezért nem alakul ki az a vízbiztos mozgás a medencében, amire a további tanítást építjük.

Az első benyomások a Sport11 uszodában nagyon fontosak, hiszen hangulatilag és érzelmileg befolyásolják az egész úszásoktatást. A cél tehát az, hogy a tanfolyam befejezésével szívesen gondoljanak az uszodára, megszeressék az úszást és „barátjuknak” tekintsék a vizet.

Árak

Csoportos gyermek tanmedencés tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt tanmedencés tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Csoportos gyermek mélyvízes tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt mélyvízes tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Egyéni
oktatás

13.000 Ft / alkalom

A fenti árak tartalmazzák a belépőt, a pályabérleti és oktatási díjat, valamint a jakuzzi és a szauna használatát.

Amennyiben próba órára szeretnél jelentkezni a Sport11-be, külön jelezd felénk jelentkezési lapunkon.