Egyéni foglalkozás
Úszásoktatás

Egyéni foglalkozás

Ha úgy dönt, hogy egyéni oktatásban részesíti önmagát vagy gyermekét, jól dönt. Az egyéni úszásoktatás ideje alatt alkalom nyílik minden olyan egyéni igényre, amire nem jutna idő, ha csoportos oktatásra járna.

Újbudán a Sport11 – ben található tanmedence igazán a legalkalmasabb akár a közös tanulásra is, ugyanis a medence víz mélysége felnőttek és nagyobb gyermekek számára is komfortosabb lehet, mint más uszodákban, ugyanis 120 cm mély.

A magán úszás ideje alatt az Ön időbeosztásához igazítva saját igényének megfelelően működik az oktatás. Nincsenek zavaró körülmények, nem nézi Önt senki, kizárólag az oktató, aki arra törekszik, hogy minél előbb és jobban megtanítsa úszni. Az egyéni oktatás idején egy pályán egy időben 1-2-3 fővel foglalkozunk, hogy nyugodt körülmények között lehessen tanulni mindenkinek.

A tanulási folyamat rendkívül hatékony, mivel az egyéni igényekhez tudunk igazodni. Több figyelmet kap a gyermek és az egyéni motiváció is sokkal könnyebb.

Mikor van szükség felzárkóztató úszásoktatásra

  • ha a gyermek figyelme elkalandozik és nem tud csoportban haladni,
  • ha a tanulónak egyénre szabott oktatási módszerre van szüksége,
  • ha szeretne gyorsan továbbjutni az úszástanuláson mint alapozó szakaszon, mert utána más sportágat választana pl. kajak, vízilabda

Egyéni úszásoktatás

Egyéni úszásoktatást igénybe lehet venni a következő felállásban

  • egyedül
  • testvérrel, férjjel, baráttal stb.
  • szülő + két gyermek vagy szülő + egy gyermek

Abban az esetben, ha Ön rendelkezik otthon saját medencével, akkor igény esetén házhoz megyünk.

Egyéni oktatás keretében a tanulási folyamat olyannyira meggyorsulhat, hogy akár hamarabb, mint 10 óra alatt megtanulhat úszni. Olvassa el ügyfeleink véleményét ide kattintva! Ugye hihetetlennek tűnik? De igaz! Próbálja ki ÖN is!

Nekünk fontos ügyfeleink bizalma, akik mind egytől egyig meg vannak elégedve a tanulási folyamattal és annak gyorsaságával. Ha Önnek is fontos az, hogy pénzét, idejét ne fecsérelje el, jelentkezzen minél előbb oktatásra.

Árak

Csoportos gyermek tanmedencés tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt tanmedencés tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Csoportos gyermek mélyvízes tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt mélyvízes tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Egyéni
oktatás

13.000 Ft / alkalom

A fenti árak tartalmazzák a belépőt, a pályabérleti és oktatási díjat, valamint a jakuzzi és a szauna használatát.

Az egyéni vagy magán úszásra nem kell hónapokig járni, mivel nagyon hamar, akár pár hét alatt kivitelezhető a kívánt úszástudás elérése.