Rólam

Gabriella

Owolabi Gabriella
úszóedző

Egész életemben meghatározó szerepet töltött be a sport. A mozgás iránti szeretetem már egészen fiatal korban, óvodásként kialakult bennem, amikor megtanultam úszni. Később a gimnáziumi években kajakozással töltöttem a szabadidőmet. A középiskolai tanulmányok befejezését követően a Testnevelési Főiskolán szereztem úszóedzői diplomát.

A nyári szünidőben táborokat szervezek, ahol az évek során több mint 15.000 gyermek fordult meg nálunk. Az év többi részében úszásoktatást tartok Budapesten a XI. kerületben a Sport11-ben, Újbuda egyik legszebb környezetében.

Az évek során egy olyan hatékony tanítási módszert dolgoztam ki, amellyel garantáltan 10 óra alatt el lehet sajátítani az úszástudás alapvető szabályait valamint akár két-három úszásnemben való „víz biztos” tudást lehet megszerezni. A tanfolyami csoportok kis létszámának köszönhetően hatékony a tanulás, gyors a fejlődés és ennek megfelelően nagy a sikerélmény minden korosztály számára.

Célom

Pozitív példaként előttük járni

A célunk az, hogy – mintegy pozitív példaként előttük járva – azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik nálunk tanulnak meg úszni, utat mutassunk: ne csak az oktatás erejéig járjanak az uszodába, hanem ettől kezdve életüket itassa át a sport és annak szeretete.

Miért pont én?

Számomra semmi sem lehetetlen!

Szaktudásom közel 40 éves tapasztalattal, türelemmel, empátiával és gyermekszeretettel párosul. Eredményesen foglalkozom sajátos nevelési igényű, magatartási nehézséggel küzdő gyerekekkel, illetve enyhe fokban mozgáskorlátozottakkal egyaránt, akiknek fejlesztésében ideális kiegészítő terápia az úszás. Javítja a mozgáskoordinációt, a figyelmet, valamint segíti az agyféltekék működésének összehangolását. A tanfolyamok közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő típust: kiscsoportos és egyéni úszásoktatást egyaránt tartunk.

Árak

Csoportos gyermek tanmedencés tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt tanmedencés tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Csoportos gyermek mélyvízes tanfolyam

7.000 Ft / alkalom

Csoportos felnőtt mélyvízes tanfolyam

8.000 Ft / alkalom

Egyéni
oktatás

13.000 Ft / alkalom

A fenti árak tartalmazzák a belépőt, a pályabérleti és oktatási díjat, valamint a jakuzzi és a szauna használatát.

A PARKOLÁS INGYENES!

Jelentkezzen most úszásoktatásra!